Ви тут:

Поліклінічне відділення Полтавської ЦРЛ обіцяють добудувати цьогоріч

Недобудовані приміщення на території Полтавської центральної районної лікарні цьогоріч планують добудувати. Ці вкрай необхідний для медичного закладу приміщення почали споруджувати ще більше 5 років тому. Почали, та не закінчили через відсутність фінансування. Наразі завдяки сприятливому інвестиційному клімату в області з’явилася надія на їхню добудову.

Про це стало відомо під час робочого візиту голови Полтавської облради Петра Ворони до Полтавської ЦРЛ.

Цокольний та перший поверх відійдуть до лікарні, там планують розмісти поліклініку. Другий поверх залишиться інвестору. На ньому розмістить ЛОР відділення.

Для завершення будівництва необхідно не більше року та фінансування у розмірі 5 млн грн.

“На сьогодні гостро стоїть питання добудови незавершених об’єктів соціальної інфраструктури. Полтавський район має населення 66 тисяч, включаючи 1 тис. переселенців. І лікарня повністю не може якісно обслуговувати таку кількість людей, які проживають на території району тому гостро стоїть питання добудови. Район на добудову коштів немає. Тому завдяки сприятливому інвестиційному клімату є люди, які готові добудувати приміщення. Це нафтовидобувні приватні структури, які займаються видобуванням вуглеводнів на теренах області, вони й допоможуть і з обладнанням”, – сказав Ворона.

Як зазначив голова Полтавської районної ради Василь Степенко, кожного дня лікарню відвідують 500-600 людей. Добудова приміщень дасть можливість поліпшити послуги, які надають в лікарні збільшити площі.

Будівництво планують завершити до кінця року, зробити дах та оформити всі всі роботи.

Також Петро Ворона огляну підвальні приміщення лікарні.

“Всі підвали в належному стані. Видно що тут ведуть відповідну роботу. На випадок, не дай боже, обстрілів, людям є де сховатися”, – сказав Ворона.

Нагадаємо, сьогодні в Полтавській ЦРЛ запустили дільну електростанцію.

Перейти до вмісту