Ви тут:

Науковці з ПолтНТУ здобули 2-ге місце міжнародного конкурсу наукових проектів з моделювання від Британської компанії Delcam

Знімок екрану - 31.03.15 - 16:27:01

Четвертий рік поспіль студенти та науковці ПолтНТУ стають переможцями міжнародного конкурсу наукових проектів з моделювання від Британської компанії Delcam.

30 березня делегація ПолтНТУ у складі керівника центру Delcam ПолтНТУ, доцента кафедри технологій машинобудування Сергія Кравченко, доцента кафедри технологій машинобудування Олександра Сорокового та аспіранта Станіслава Ясько прийняла участь в церемонії нагородження переможців 15-ого міжнародного конкурсу студентських проектів на отримання іменних премій компанії Delcam, яка відбулася в резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Великобританії в Україні. Четвертий рік поспіль наш університет серед переможців цього престижного конкурсу. На цей раз премією за 2-ге місце відзначена робота магістра електромеханічного факультету Олександра Горюна (переможець стипендіальної програми Fulbright Step 2014) та аспіранта Станіслава Ясько «Розроблення технології виготовлення щелепного імплантаційного протезу», наукові керівники: кандидат технічних наук, доцент Сергій Кравченко та кандидат технічних наук, доцент Олекандр Сороковий.

У церемонії нагородження взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні Саймон Сміт, представники компанії Delcam plc (Великобританія) – Сенді Мофет та Х’ю Хемфріс, Наталія Погодаєва, директор університетської програми Delcam, представники вищих навчальних закладів – учасники програми «Передові технології Delcam для університетів України».

Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні Саймон Сміт у своєму виступі наголосив на важливості контактів студентів і викладачів українських вищих навчальних закладів з провідними світовими розробниками програмного забезпечення для промисловості.

Пан Х’ю Хемфріс, як фундатор програми «Передові технології Delcam для університетів України», побажав українським студентам подальших успіхів в освоєнні надсучасних технологій, актуальних в сучасному технологічному світіі.

 

За матеріалами кафедри технології машинобудування

Перейти до вмісту