Ви тут:

Звернення ДСНС до волонтерів

Шановні волонтери!

 

Державна cлужба України з надзвичайних ситуацій вдячна вам за допомогу, яку ви надаєте стосовно вивозу людей з міст та селищ Донецької та Луганської областей, що піддаються масовому обстрілу терористів, а також тимчасовому їх поселенню на безпечній території.

На сьогодні, найбільше вимушених переселенців розміщено в Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській областях, де вкрай важко  вирішувати  питання додаткового розселення людей. Разом з тим, є області, які можуть прийняти людей та забезпечити їм нормальні умови для тимчасового проживання.

Регіональними штабами з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з району проведення АТО визначено конкретні об’єкти по кожному району області, по кожному населеному пункту, де можливе додаткове розміщення людей.

Саме тому, ми звертаємося до волонтерів та волонтерських організацій з проханням про співпрацю та взаємодію з питань вивозу людей з Донецької та Луганської областей, їх подальше розміщення в регіонах України та забезпечення всім необхідним. 

Просимо координувати свої дії:

СТОСОВНО ВИВОЗУ ЛЮДЕЙ – з оперативними штабами ДСНС України по Луганській та Донецькій області за телефонами: Донецька область (Краматорськ) – (06264) 7-45-45; Луганська область (Сєверодонецьк) – (0645) 71-43-71

 

СТОСОВНО ВИЗНАЧЕННЯ МІСЦЯ ТИМЧАСОВОГО ПРОЖИВАННЯ – з регіональними штабами з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з району проведення  АТО  (контакти розміщені на сайті ДСНС України  http://www.mns.gov.ua/content/reg_shab.html )

– з Міжвідомчим координаційним штабом – за телефоном (044) 247- 30-02

 

Стосовно подальшої взаємодії звертайтесь за телефоном (044) 247-30-28

Контактні особи:

Макушенко Олександр Вікторович

Грабовська Ольга Володимирівна

Прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Перейти до вмісту