Ви тут:

У Кременчуці викрили працівницю банку, яка знімала гроші з картки клієнта

Даний факт було викрито у ході досудового розслідування працівниками сектору державної боротьби з економічною злочинністю Кременчуцького міськвідділу міліції. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

За інформацією УДСБЕЗ УМВС Полтавщини, протягом 2014 року 31-річна жінка, перебуваючи на посаді старшого менеджера одного із банків Кременчука, маючи вільний доступ до картки клієнта банку та пін-коду, заволоділа ними та почала користуватися карткою, знімаючи готівку з банкоматів Кременчука на загальну суму 294359,81 гривень.

Своїми умисними діями, які виразились в привласненні чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах, кременчужанка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене статтею 191 ч.4 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Перейти до вмісту