Ви тут:

У Кременчуці студентів медичного коледжу навчали правил цивільного захисту

Учора співробітники Кременчуцького міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області провели заняття з питань навчання правилам безпечної поведінки з урахуванням можливих проявів терористичних актів у Кременчуцькому медичному коледжі із студентами та педагогічним складом навчального закладу. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

На заході висвітлювалась проблемна тематика сьогодення, дії населення при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Присутні були ознайомлені із статистикою надзвичайних ситуацій та подій в тому числі пожеж, які трапились протягом року, а також видами артилерійських снарядів, рядом протитанкових мін, ручних гранат які безпосередньо вжетраплялися людям під час різного характеру робіт та відпочинку.

Із присутніми відпрацьовані алгоритми дій при виявленні підозрілого або вибухонебезпечного предмету. Продемонстровано навчальні відео-ролики щодо дій населення при сигналі «Увага Всім!». Надано поради, як правильно укомплектувати тривожну валізу для екстреної ситуації, які речі необхідні для порятунку у наслідок евакуації при надзвичайних ситуаціях природного, техногенного та воєнного характеру та, що необхідно робити при артобстрілі перебуваючи у приміщеннях або на відкритій території. Наприкінці свого виступу провідним інспектором було роздано тематичні пам’ятки попереджувального характеру.

Перейти до вмісту