Ви тут:

У Кременчуці представили нових керівників, начальників та директорів

Сьогодні на щотижневій апаратній нараді перший заступник міського голови Віктор Калашник  представив нових керівників, які були призначені цього тижня. Він повідомив, що радником міського голови по зв’язкам із громадськістю призначений Ісаєнко Віктор Петрович. У виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради на військову службу призвані два співробітники – начальник організаційно-контрольного відділу Валерій Декусар та Микола Шишко, які займалися координацією роботи з волонтерськими організаціями, правоохоронними органами, військкоматом, військовими підрозділами і, звичайно, цю роботу необхідно продовжувати  виконувати , тому і було прийняте рішення про призначення Віктора Ісаєнка, який відтепер відповідатиме за цей  важливий напрямок роботи. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Відучора виконуючим обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства міста став Іван Володимирович Москалик, який до цього очолював комунальне підприємство «Благоустрій Кременчука». Натомість генеральним директором КП «Благоустрій Кременчука» призначено Бородянця Валерія Івановича.

Представили на апаратній нараді і нещодавно призначеного генерального директора КП «Кременчукводоканал»  Павла Миколайовича Акімова.  

Перейти до вмісту