Ви тут:

Топ-14 універсальних подарунків на День святого Валентина

Наближається найромантичніше свято року – День святого Валентина. Тому, скоро всі закохані будуть бігати в пошуках подарунків, червоного пакувального паперу, квітів та інших незамінних атрибутів цього дня.

Видання “Рідний Київ” підготувало список недорогих, але досить універсальних подарунків до Дня всіх закоханих.

 1. Небесний ліхтарик.

Небесний ліхтарик стане відмінним доповненням до будь-якого подарунка. Ви тільки уявіть цей душевний і романтичний момент його запуску в повітря.

1

2. Жуйки Love is …

Жуйки Love is розкажуть про ваші почуття краще за вас і ще довго будуть нагадувати про прекрасний День святого Валентина.

http://04744.info/images/2015/02/12/1/2.jpg

3. Подушка Love is …

Якщо вам сподобалася ідея із жуйками, але ви не знаєте з чим їх поєднувати, то подаруйте їх з декоративною подушкою, виконаною в стилі самої жувальної гумки.

34. Масаж

Подаруйте людині, яка багато працює, час для себе і трохи релаксу у вигляді масажу. Цей подарунок покаже, що ви по-справжньому піклуєтесь про свого ближнього.

45. Постільна білизна

Ваша кохана людина буде засинати і прокидатися з думками про вас, а це напевно, найприємніше у стосунках.

5

6. Фотосесія

Влаштуйте незабутню фотосесію в стилі Love Story, фотографії якої, будуть гріти вам душу все життя.

6

7. Фотодрук на полотні

Роздрукуйте кілька спільних фотографій на полотні, проявіть фантазію і створіть оригінальний колаж на пам’ять.

7

8. Фотокнига

Згадайте всю історію вашого кохання і зробіть з неї фотокнигу. Такий зворушливий подарунок не зможе нікого залишити байдужим.

8

9. Курси водія

Якщо ваша друга половинка вже давно мріє сісти за кермо, то подаруйте їй таку можливість. Ви тільки уявіть, що вже до кінця цього року вона самостійно зможе пересуватися по місту і дякуватиме за це вам.

9

10. Курси іноземних мов

Якщо ваш коханий/кохана мріє потрапити в якусь певну країну, то подаруйте їй перший крок, а саме курси рідної мови цієї самої країни. Світ ближче, ніж вам здається, пізнавайте його разом!

10

11. Відпочинок в Україні

Влаштуйте невелику, але дуже душевну подорож по Україні. Дні, проведені разом, у новому місті, подарують вам набагато більше приємних емоцій, ніж що небудь.

11

12. Тематичні капкейки

Солодощі люблять усі, а от перед красивими тістечками абсолютно неможливо встояти. Ми впевнені, що ваша кохана людина оцінить ці милі і зворушливі ласощі.

12

13. Вечеря в ресторані

Ну який День святого Валентина без смачної їжі і приємних розмов? Вечерю у ресторані ніхто не відміняв, тому потурбуйтесь заздалегідь про столик.

13

14. Набір ковдр із рукавами

Цей теплий, затишний і милий подарунок оцінять всі, хто любить домашній затишок, тепло і посиденьки з чашкою чаю.

14

Перейти до вмісту