Ви тут:

На Полтавщині затримали наркодилера, який збував “амфетамін” студентам

Під час огляду однієї із кімнат квартири, яку винаймав наркодилер, працівники відділу протидії наркозлочинності міського управління міліції вилучили шприц з 20-ма мл «амфетаміну», поліетиленовий пакет із жовтим порошком та лабораторне обладнання. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Керівник служби БНОН УМВС області Геннадій Нізельковський повідомив, що затриманий – 24-річний випускник одного із полтавських вищих навальних закладів. Його затриманню передувала ґрунтована оперативно-розшукова робота, у тому числі, пов’язана зі збором інформації про постійних клієнтів дилера. Наразі відомо, що чоловік збував амфетамін студентам Вишу, в якому навчався сам.

Для задоволення попиту покупців чоловік облаштував в одній із кімнат квартири лабораторію, де власне і стежив за процесом «хімічної реакції». Через міліцейську облогу наркозбувач не встиг реалізувати майже 20-ть порцій «амфетаміну», вартість яких складає приблизно 5 000 гривень.

Речові докази, згідно вимог кримінально-процесуального законодавства, направлені на вивчення до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Затриманого поміщено до Ізолятору тимчасового тримання.

В межах кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту наркотичних засобів (стаття 307 Кримінального кодексу України), виконуються відповідні процесуальні дії. За скоєння вказаного різновиду правопорушення Кримінальним законом передбачено від шести до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Перейти до вмісту