Ви тут:
Кримінал Полтавщина 

На Полтавщині застрелили мисливця

До чергової частини Лохвицького райвідділу міліції надійшло повідомлення від дільничного лікаря одного із сіл району. Медики повідомив, що до них із вогневим пораненням доставлений 45- річний чоловік, мешканець цього ж села. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

В ході проведення першочергових оперативно – пошукових заходів співробітниками міліції було встановлено, що потерпілий зі своїм 53 – річним односельцем пішли разом на полювання, яке закінчилось трагічно. Один з товаришів випадково поцілив у іншого.

Після пострілу чоловік доправив постраждалого до сільської лікарні на власному автомобілі, який він залишив неподалік від лісу. Проте отримана вогнепальна травма виявилася для чоловіка несумісною з життям

Наразі слідчими Лохвицького райвідділу проводяться слідчі дії та вирішується питання про відкриття кримінального провадження по даному факту за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність), що карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Перейти до вмісту