Ви тут:

На Полтавщині майбутніх медиків навчали надавати першу психологічну допомогу

IMG_3312

На Полтавщині майбутніх медиків – студентів Лохвицького медичного училища навчали надавати першу психологічну допомогу дітям і дорослим в умовах воєнної загрози.

Навчальні заходи відбувались у рамках проекту «Створення кризового центру і реалізація програми відновлення життя, адаптації та інтеграції дітей – тимчасово переміщених із зони конфлікту на сході України до умов приймаючих громад в Полтавській області», що реалізується Полтавською обласною молодіжною громадською організацією «Твій Світ» за підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив.

Під час тренінгу, керівник проекту Олександр Чепур проінформував присутніх про проблематику і мету проекту та ознайомив з поняттям та ключовими принципами первинної психологічної допомоги. В свою чергу учасники тренінгу долучились до виконання інтерактивних вправ: виконували вправи на емпатію, ознайомились що таке первинна психологічна допомога, працювали в групах над основними принципами першої психологічної допомоги.

Ведучий та учасники, продемонстрували оригінальний підхід до проблеми, використовуючи для цього доступні, цікаві матеріали та форми роботи.

Заняття викликало багато позитивних емоцій у студентів та забезпечило їх пізнавальну активність.

У найближчих планах Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» проведення тренінгів для шкільних психологів з надання психологічної допомоги.

Перейти до вмісту