Ви тут:

Михайло Чечетов скоїв самогубство

Колишній заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов покінчив життя самогубством. Він вистрибнув із вікна 17-го поверху своєї квартири, цю інформацію Радіо Свобода підтвердила речниця київської міліції Юлія Мусташ. 

Михайло Чечетов залишив передсмертну записку, у якій зазначив, що «не ма моральних сил більше жити». Повідомляє “Радіо Свобода”

За словами Юлії Мусташ, за фактом смерті відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 «умисне вбивство». «Будмо розслідувати. Але все вказує на те, що це самогубство», – додала речниця київської міліції.

Генеральна прокуратура підозрювала Чечетова у зловживанні владою або службовим становищем і службовому підробленні. Він був одним із фігурантом справи про організацію та проведення 16 січня 2014 року голосування у Верховній Раді за «диктаторські законопроекти», що були спрямовані на перешкоджання проведенню мирних акцій протесту. Тоді народні депутати ухвалювали ці закони в «ручному режимі», і оголошені результати голосування, як вважають, були фальсифіковані. 

21 лютого суд арештував Чечетова, але 23 лютого за нього внесли заставу. 

Перейти до вмісту