Ви тут:

Депозити в Ощадбанку визнано найнадійнішими

Депозити в Ощадбанку є найнадійнішими. Такий висновок зробили в «Українському кредитно-рейтинговому агентстві», проаналізувавши звітність українських банків.
В оновленому рейтингу надійності депозитів Ощадбанк піднявся на одну сходинку. Вкладам в Ощадбанку присвоєно рейтинг «А», що означає найвищу надійність і низьку чутливість до несприятливих зовнішніх факторів.
Нагадуємо: Ощадбанк – єдиний в Україні банк, який має 100% державну гарантію збереження вкладів, закріплену Законом України «Про банки і банківську діяльність». Це означає, що повернення депозитів гарантується державою в повному обсязі і без обмежень суми.
 
Публічне акціонерне товариство „Державний ощадний банк України” –  провідний український банк, що має найрозгалуженішу мережу установ. Він активно працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк – єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р. Офіційний сайт – http://www.oschadnybank.com. Контакт-центр: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

Прес-служба Ощадбанку

Перейти до вмісту