Ви тут:

Які можна вживати трави для швидкого схуднення

20131009160804

Трави для схуднення сьогодні дуже популярні поряд з дієтами. За допомогою них можна скинути зайві кілограми, нормалізувати обмін речовин і очистити організм. Худнути за допомогою фітотерапії легко і маловитратно., повідомлює “Країна Здоров’я“.

Існує кілька категорій трав для схуднення. До першого типу відносяться трави, що знижують апетит. Ці трави можуть розбухати в шлунку, заповнюючи обсяг. До них відносяться висівки, дягель, корінь алтея. Вживати їх варто як доповнення при низькокалорійному раціону.

Другий тип трав виводить з організму зайву рідину і шкідливі шлаки. Подорожник, брусничний лист, лопух, польовий хвощ мають сечогінний ефект і прекрасно очищають організм від токсинів. Перед тим як почати використання трав, слід проконсультуватися з лікарем.

Третій тип трав нормалізує роботу печінки і жовчного міхура. До таких рослин відносяться кульбаба, барбарис, безсмертник. Якщо пити ці трави, можна поліпшити обмін речовин, при цьому жир не встигатиме відкладатися.

Обліпиха, ревінь, кріп, солодка очищають кишечник, тим самим підтримують в нормі вагу. Такі трави будуть прекрасним доповненням до дієт і розвантажувальних днів.

До останнього типу відносяться тонізуючі трави. Імбир, лимонник, розмарин і женьшень подарують енергію і рухливість. Чим більше організм витрачає енергії, тим швидше йдуть зайві кілограми. Але у цих трав є мінус – вони збуджують апетит.

Перейти до вмісту