Ви тут:

Валерій Головко запропонував вручити депутатам міської ради повістки на передову

DSC_0083

Так голова Полтавської облдержадміністрації відреагував на сьогоднішні події у міській раді, де депутати не спромоглися визнати Росію державою-агресором. І, судячи з результату голосування, в діях бойовиків ЛНР та ДНР також не бачать проявів тероризму стосовно власних співгромадян.

Нагадаємо, що сьогодні на 47-ій позачерговій сесії Полтавської міської ради депутати провалили голосування щодо звернення України до ООН та інших міжнародних організацій з проханням визнати ДНР та ЛНР терористичними організаціями, а Росію — країною-агресором. Із 32 депутатів 20 проголосували «за», а 12 на чолі з міським головою утрималися від голосування.

— Такі дії депутатів інакше як підігріванням сепаратистських настроїв у місті не можна назвати, — зауважив голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко. — Фактично цим голосуванням народні обранці підтримали і агресію Росії, і жорстокі вбивства мирного населення терористами ЛНР та ДНР. Це ганьба для міста і для всієї області! Це ляпас всій територіальній громаді. Бо в той час, як наші земляки у лавах збройних сил і добровольчих загонів захищають нашу країну від агресора, коли полтавці проводжають в останню путь кращих синів свого міста, котрі віддали своє життя за те, щоб жахи війни не докотилися до Полтави, депутати міської ради, як страуси, ховають голову в пісок і роблять вигляд, що нічого не відбувається. Виявляється, їм потрібні докази російської агресії. То я б пропонував тим депутатам Полтавської міської ради, які сьогодні утрималися від голосування, бо не бачать доказів військової агресії з боку Російської Федерації, вручити повістки й відправити їх на передову.

джерело: прес-служба ОДА

Перейти до вмісту