Ви тут:

УМВС Полтавщини отримало новітню стрілецьку зброю, тепловізори та прилади нічного бачення

Сьогодні у Полтаві презентували зброю, яка надійшла з МВС України для забезпечення міліції Полтавщини. Серед поповнення – пістолет-кулемет “ФОРТ 224” калібру 9 мм, калиматорний приціл, штурмова гвинтівка “ФОРТ 221” калібру 5,45 на 39 мм, легкий кулемет “ФОРТ 401” калібру 5,56 на 45 мм, прилади нічного бачення та тепловізори. Виробник зброї вітчизняний — НВО “Форт” УМВС України.

Представлені сьогодні зразки будуть на озброєнні в УМВС України у Полтавській області. Наші підрозділи, які відбуватимуть до зони АТО будуть оснащені найсучаснішою стрілецькою зброєю вітчизняного виробництва”, – розповів т.в.о. начальника УМВС України у Полтавській області Андрій Балонь.

Керівник прес-служби УМВС України у Полтавській області Юрій Сулаєв, запевнив, що зброя для підрозділу надійшла у достатній кількості.

“Наразі відбудеться відстріл цієї зброї у науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі. Вона також буде пристріляна на військовому полігоні. Правоохоронці, за якими закріплять цю зброю, будуть виконувати завдання, які перед ними поставить держава, Уряд та міністерство, у різних регіонах країни, у тому числі і на сході нашої держави”, – зазначив Сулаєв.

Він наголосив, що попри надходження сучасної стрілецької зброї, особливо цінним для підрозділу є те, що працівники міліції отримали прилади нічного бачення та тепловізори, що врятують не одне життя правоохоронців, які виконують завдання у зоні АТО.

Перейти до вмісту