Ви тут:

У Миргородському міськвідділі міліції підбили підсумки роботи за минулий рік

Нараду проводив начальник Миргородського міськвідділу, полковник міліції Володимир Река. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

На початку заходу із доповіддю виступив начальник штабу Віталій Додух, провівши аналіз стану злочинності на території обслуговування за минулий рік.

Про проблемні питання та складності в розслідуванні кримінальних проваджень доповів перший заступник начальника – начальник слідчого відділення Ігор Каблуков, який визначив шляхи покращення роботи слідчих і запевнив, що слідчим підрозділом буде докладено максимум зусиль для ефективності досудового розслідування.

Службу дільничних інспекторів представив заступник начальника сектору дільничних інспекторів міліції Володимир Гречаний, який під час свого виступу зупинився на проблемних питаннях рецидивної злочинності, роботі з підобліковим елементом та профілактичних заходах.

Не оминули увагою також викриття злочинів у сфері економіки, наголосили на необхідності проведення оперативно-профілактичних заходів, пов’язаних з недопущенням розповсюдження наркотичних засобів та профілактики правопорушень, вчинених неповнолітніми.

Згідно із порядком денним, розглянули також питання щодо дотримання обліково-реєстраційної дисципліни, стану кадрового забезпечення, дисципліни і законності серед особового складу.

Підбиваючи підсумки, начальник Миргородського міськвідділу Володимир Река вказав на суттєві недоліки в роботі підлеглих і на завершення ще раз звернув увагу особового складу щодо оперативного реагування на заяви і повідомлення громадян та наголосив на належному виконанні всіма без винятку міліціонерами своїх посадових обов’язків.

На закінчення керівництвом було визначено основні напрямки роботи міськвідділу, а кожному співробітнику поставлені конкретні завдання та встановлені терміни усунення недоліків, допущені у минулому.

Перейти до вмісту