Ви тут:

Цьогорічний бюджет Кременчука матиме соціальну спрямованість

Заступник міського голови Тетяна Неіленко  розповіла, що бюджет Кременчука 2014 року буде соціальним. За її словами, підхід до формування міського бюджету  не змінено. Як і минулого року, в ньому є захищені статті, які фінансуються першочергово, але  дещо змінено його направленість, бюджет буде більш соціальним. При формуванні цьогорічного бюджету основна увага приділяється соціально-культурній сфері міста, соціальному захисту населення  та питанням підтримки  обороноздатності країни. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Тетяна Неіленко зазначає, що ніяких капітальних видатків, спрямованих на реконструкцію та розвиток міста, цього року не планують. По-можливості планують лише завершити роботи по деяким об’єктам, що розпочаті у попередні роки. Це – реконструкція меморіалу «Вічно живим», будівництво дитячого садочка-школи у кварталі № 278, ремонт педіатричного відділення   дитячої  лікарні та капітальний ремонт краєзнавчого музею.

Разом із цим, головний фінансист міста наголошує, що у разі  перевиконання затвердженого бюджету, додаткові кошти  будуть спрямовані на вирішення інших нагальних потреб  міста.

Перейти до вмісту