Ви тут:

Полтавські міліціонери перевірили житлові умови родин, які опинилися у складних життєвих обставинах

На території сільських та селищних рад району працівники кримінальної міліції у справах дітей Полтавського РВ УМВС проводять профілактичні рейди серед сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Такі заходи міліціонери проводять спільно зі службою у справах дітей райдержадміністрації та центром соціальних служб у справах сім’ї та молоді. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Цього разу начальник КМСД Полтавського РВ УМВС Артем Шарай приїхав до такої родини в одне із сіл Полтавського району. Разом з міліціонером багатодітну сімю відвідав і голова сільської ради на території якої проживає родина.

Комісія провела обстеження житлово-побутових умов, в яких живуть діти, і виявила ряд недоліків. У будинку було брудно, скрізь безлад та відсутність продуктів харчування.

«На матір було складено адміністративний протокол за статтею 184 Кримінального кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», – розповів начальник «дитячої» міліції Полтавського району.

Крім того Артем Шарай провів з жінкою профілактичну роз’яснювальну бесіду.

Під час спілкування комісії із матір’ю, жінка пообіцяла навести лад в будинку та більше доглядати за своїми дітьми.

Перейти до вмісту