Ви тут:

Полтавські даїшники повернулися із зони АТО

П’ятнадцять працівників Державтоінспекції Полтавщини, які протягом місяця несли службу у зоні АТО повернулися додому. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Зустрічати героїв, які під час новорічно-різдвяних свят забезпечували безпеку та громадський порядок на Сході, прийшли їх рідні, друзі, колеги та тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДАІ в Полтавській області Олександр Крайник.

Представники ДАІ Полтавщини уже вкотре гідно представили свій регіон, проявили себе як сильні та готові завжди прийти на допомогу правоохоронці.

Вартові доріг уже традиційно несли службу на блокпостах, допомагали біженцям, супроводжували колони військової техніки, тощо.

За словам тимчасово виконуючого обов’язки начальника Державтоінспекції області Олександра Крайника, працівники ДАІ добросовісно виконували свої функціональні обов’язки, продемонструвавши високий професіоналізм у вирішенні поставлених їм завдань у екстремальних умовах.

Насамкінець Олександр Григорович побажав кожному із них міцного здоров’я та благополуччя, а також подякував за проявлену мужність та терпіння.

Перейти до вмісту