Ви тут:

Поки полтавка готувала вечерю, з її оселі “поцупили” гроші та ноутбук

До міліціонерів Полтавського райвідділу звернулась 36-річна мешканка села Розсошенці. Жінка повідомила, що за її відсутності у кімнаті гуртожитку, де вона проживає скоєно крадіжку. Прийшовши до кімнати, заявниця виявила зникнення понад 45 тисяч гривень, гаманця та ноутбука. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

В ході проведення оперативно – розшукових заходів працівники карного розшуку Полтавського райвідділу встановили особу, причетну до скоєного. Ним виявився 40-річний раніше судимий за аналогічні правопорушення мешканець іншої області.

Затримали чоловіка міліціонери Кобеляцького райвідділу на території селища Кобеляки.

Затриманий пояснив правоохоронцям, що скоюючи крадіжки заробляв собі на життя. Того дня чоловік опинився у селі Розсошенцях. Підійшов до першої багатоповерхівки, безперешкодно пройшовся поверхами, де знайшов незамкнену кімнату. Господиня в цей час перебувала на загальній кухні. Підозрюваний схопив ноутбук, гаманець та гроші, сів у таксі та повернувся до Кобеляк. Наразі встановлена причетність останнього ще до шести епізодів крадіжок.

 За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 3 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Ведеться слідство.

Перейти до вмісту