Ви тут:

Під час збуту наркотиків затримали п’ятьох кременчужан

За декілька місяців міліціонери Кременчука затримали п’ятьох мешканців Кременчука та Кременчуцького району під час збуту наркотичних речовин. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

31-річний містянин був затриманий в нагірній частині міста при спробі продажу «опію ацетильованого». Підчас збуту «опію» на території міста міліція затримала і 36-річну жінку.

Спіймали «на гарячому» правоохоронці 21-річну жінку, яка в районі гуртової бази в нагірній частині Кременчука збувала нарковмісний засіб – «метамфетамін». За місцем мешкання останньої, під час санкціонованого обшуку було вилучено декілька пакунків з порошкоподібною речовиною та ваги.

В тому ж районі поблизу гаражного кооперативу був затриманий 25-річний кременчужанин, у якого було виявлено та вилучено майже сім склянок наркотичного зілля.

Збутом зілля займався і 35-річний мешканець мікрорайону Молодіжний, у якого було вилучено декілька пакунків «марихуани» та склянку для розфасування наркотичної речовини.

На теперішній час встановлено причетність даних осіб до майже тридцяти випадків розповсюдження «наркозілля». На час досудового розслідування відносно одного фігуранта обрано запобіжний захід – утримання під вартою, відносно інших – домашній арешт.

Всі вилучені наркотичні засоби направлено до науково дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення відповідної експертизи.

За фактами незаконного виготовлення, зберігання чи збуту наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження за ознаками частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання чи збут наркотичних засобів ). Ці дії караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

Перейти до вмісту