Ви тут:

Міліціонери Полтави привітали дітей з Новим роком

PM629image001

Напередодні Новорічних свят працівники кримінальної міліції у справах дітей Полтавського міського управління та Київського районного відділу міліції відвідали сім’ї, які потрапили у складні життєві обставини та тимчасово проживають у Центрі соціальної адаптації.

Наразі у закладі перебуває дві сім’ї з дітьми. Одна жінка з трьома малолітніми дітьми приїхала до нашого міста зі Сходу держави, щоб вберегтися від війни, а друга – полтавка, яка через сімейні негаразди виявилась без даху над головою і немовлям на руках.

Про це повідомили в УМВС України в Полтавській області.

Автомобілі, ляльки, одяг, солодощі та фрукти – кожен святковий подарунок у цей день знайшов свого власника. Діти були в захопленні від подарунків, які принесли їм правоохоронці, та дякували їм за це своїми щирими посмішками. Дякували міліціонерам і матері, адже, серед подарунків були не лише іграшки, але й речі, які вкрай необхідні їхнім дітям у повсякденному житті: підгузки, повзунки, дитячі речі.

Працівники міліції привітали родини з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, побажали, щоб у наступному році вирішились усі їхні проблеми та збулись найзаповітніші мрії.

PM48image002

 

Перейти до вмісту