Ви тут:

Гребінківські школярі декламували вірші Євгена Гребінки на районному конкурсі читців


Днями у Гребінківському районному будинку культури відбувся вже традиційний районний конкурс читців творів Євгена Павловича Гребінки, пише grebenka.com.

Зібралися і юні, і дорослі любителі художнього слова, ті, хто вміє емоційно і піднесено, за допомогою слова висловити свою палку любов до рідного краю, до щирої і співучої української мови, до матері – України, до її захисників.

Цього разу у конкурсі взяло участь майже 40 осіб. Учасники були поділені на 3 групи: від 6 до 12 років, від 13 до 17 років і від 18 років і старші.

Також до нас завітали гості з Прилук – учасники народного аматорського театру “Рампа” під керівництвом Анатолія Кизима.

У цей непростий для України час читці виконували вірші та прозу глибоко патріотичні, багато було авторських творів, і навіть уже відомі нам твори Євгена Гребінки зазвучали по-новому.

1 група: 1 місце – Еліна Гебеш (гімназія), 2місце – МаріяТроцька (Гребінківська ЗОШ №4), З місце – Маргарита Науменко (гімназія).

2 група: 1 місце – Ерік Блищик (Овсюківська ЗОШ), Діана Награ (Тарасівська ЗОШ), 3 місце – Руслана Ігнатович (Мар’янівський СБК);

3 група: Ніна Фесенко (Слободо-Петрівський СБК), Оксана Хантіль (Прилуцький аматорський театр “Рампа”), Валентина Леонова (Гребінківський РБК).

Учасники конкурсу отримали Грамоти відділу культури та архівної справи РДА, а переможці та призери отримали Грамоти, книги та призи від магазину “Галантерея”. Щиро вдячні організаторам за популяризацію творів нашого” земляка та розширення репертуару самодіяльних артистів.

Перейти до вмісту