Ви тут:

ГПУ почала розслідування щодо причетності Королевської та Єфремова до фінансування терористів

Генеральна прокуратура України розпочала досудове розслідування щодо можливої причетності Олександра Єфремова та Наталії Королевської до фінансування незаконних збройних формувань

Про це повідомив старший помічник Генерального прокурора України з особливих доручень Валерій Карпунцов на своїй сторінці  в “Фейсбуці”.

“Як відомо, Уповноважена Президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, народний депутат Ірина Геращенко направила запит у Генпрокуратуру з проханням перевірити причетність нардепа від “Опозиційного блоку” Наталії Королевської та колишнього депутата від “Партії регіонів” Олександра Єфремова до фінансування бойовиків на сході України. У зв’язку із значним суспільним резонансом та необхідністю оперативного реагування на прояви сепаратизму, мною було подано відповідний рапорт Генеральному прокурору України”,  – написав Карпунцов.

За його словами, Генеральний прокурор України, Віталій Ярема зобов’язав першого заступника зареєструвати повідомлення у Є.Р.Д.Р. та провести досудове розслідування щодо можливої причетності Єфремова, Королевської та інших до сепаратистської діяльності та фінансування незаконних збройних формувань. Питання взято на особистий контроль Генерального прокурора. 

Перейти до вмісту