Ви тут:

Електронна звітність – економія часу та коштів

Користування мережею Інтернет з кожним роком стає все більш невід’ємною частиною нашого життя. Державна фіскальна служба України постійно впроваджує та удосконалює електронні сервіси для платників.

Сьогодні платники податків мають змогу подавати податкову звітність безпосередньо зі свого офісу, не витрачаючи час на відвідування податкової інспекції. Зникає необхідність і в придбанні самих бланків звітності. Перехід на електронну систему звітності дає також багато нових можливостей платникам: це і автоматичний розрахунок підсумкових або розрахункових рядків звітності, який зводить до мінімуму арифметичні помилки, і своєчасне оновлення програмного забезпечення при введенні нових звітних форм. З упевненістю можна сказати, що електронна звітність заощаджує час та кошти платників податків.

Нагадуємо, що безкоштовно отримати послуги електронного цифрового підпису можна у відділі реєстрації користувачів, який знаходиться у залі №1 кабінет №1 Центру обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Полтаві за адресою вул. Фрунзе, 155.

Інформаційно – комунікаційний відділ Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту