Ви тут:

Райрада передбачила у цьогорічному бюджеті видатки на Kобеляцькі дитсадки

У середу відбулася сесія Кобеляцької районної ради. Депутати затвердили районний бюджет на 2015 рік.

Як повідомили в Кобеляцькій міській раді, в цьогорічному районному бюджеті депутати передбачили 11,1 млн.грн. на утримання 22-х дошкільних закладів в Кобеляцькому районі. Серед них і кобеляцькі дитячі садки №1 «Світлячок» та №2 «Золотий півник», в яких виховується майже 500 міських дітей та працює більше 100 працівників. Ще 455 тис.грн. районні депутати запланували витратити на утримання дошкільного відділення з однієї вікової групи при Кобеляцькому НВК. Ця група діє з осені минулого року.

Загалом видатки районного бюджету на 2015 рік затверджені в сумі 102 млн.грн., з яких 27 млн.грн. за рахунок власних доходів районної казни, а різниця – то кошти різних субвенцій з державного бюджету.

За словами голови райради Василя Мирошнеченка, на сесію прибула рекордно низька кількість народних обранців. Із 56 обраних депутатів кількість присутніх обранців ледь перевищила 30. Та це не завадило результативному голосуванню щодо включення до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад Кобеляцького району закладів культури та дошкільних закладів освіти Кобеляцького району Полтавської області. Цим рішенням були прийняті у районну комунальну власність й обидва кобеляцькі дитсадки.

 

Перейти до вмісту