Ви тут:

Якими будуть діти, народжені у рік Кози

thumb_58481_news_m

Цей рік називають вдалим для поповнення сімейства. І малятка, які народяться в 2015-му, будуть товариськими і енергійними, а виростуть – цілеспрямованими й успішними людьми.

Головні риси дітей, які з’являться на світ цього року, – не тільки товариськість, енергійність, а і впертість. Батькам треба бути терплячими, щоб привчати своє „козеня” до дисципліни, і виховати його так, щоб упертість переросла в уміння йти до мети.

Діти, народжені в рік Кози, дуже прив’язані до сім’ї та батьків. В дорослих „кіз” на першому місці завжди благополуччя родини, а не кар’єра. Вони люблять комфорт і обожнюють ласку й тепло, то ж якщо народите дитину в 2015-му – частіше обіймайте та цілуйте її.

Характер дітей, народжених в рік Кози, за знаками Зодіаку
З дітками, які народилися під знаком Тільця, слід бути відкритими і відвертими, тоді вони сприйматимуть вас, як кращих друзів. Негативні риси – впертість і примхливість.

Близнюки будуть енергійними і позитивними. Їхні негативні риси характеру – плаксивість і нав’язливість.

Раки будуть дітками товариськими, рішучими. В підлітковому віці – дуже влюбливі, хоча й тримаються більше дому, ніж компаній через те, що обожнюють затишок.

Леви – актори, а, значить, з дитинства будуть грати на публіку. Ризикувати – їхня негативна риса, а позитив – те, що вони будуть самостійними.

Діви будуть акуратними дітьми, добрими і вірними друзями, які завжди готові прийти на допомогу. Негативна якість – мовчазність.

Терези з раннього дитинства відрізняються прекрасним смаком. Вони ні за що не одягнуть те, що не сподобатися. Позитивні риси – вміння уникати конфліктів і комунікабельність, а негативні – безвідповідальність і легковажність.

Скорпіони – енергійні дітки, ніколи не сидять на місці. Дуже волелюбні, тому часто неслухняні.

Стрільці будуть оптимістами, мрійниками, добрими і чуйними. Зайва емоційність – їхня негативна риса.

Козероги – добиваються бажаного своєю працьовитістю. Терплячі, цілеспрямовані та наполегливі. Негативні раса – зарозумілість.

Водолії – здатні до самодисципліни дітки і з високим інтелектом. Їхні негативні якості – нетерпимість до поглядів на життя, не схожих з їх поглядами.

Риби, які народилися в 2015 році, будуть з яскравим дітьми з високою швидкістю  мислення. Вони вміють контролювати ситуацію та реалізувати свої мрії. Негативні риси – пристрасть до непотрібних покупок.

Перейти до вмісту