Ви тут:

Відтепер кобелячани отримуватимуть “земельні” послуги через ЦНАП

http://kob-mr.3dn.ru/_nw/6/07976078.jpg

За повідомленням Відділу Держземагентства у Кобеляцькому районі, відтепер послуги у сфері земельних відносин кобелячани можуть отримати лише через Центр надання адміністративних послуг Кобеляцької райдержадміністрації.  

Відповідно до вимог Розпорядження Кабінету  Міністрів України від 16.05.2014 р. №523 “Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг” адміністративні послуги державних органів у сфері земельних відносин мають надаватися виключно через відповідні центри надання адміністративних послуг, утворені при місцевих державних адміністраціях.

До найпоширеніших адмінпослуг у сфері земельних відносин можна віднести державну реєстрацію земельної ділянки з видачею витягу з Державного земельного кадастру, внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про землі в межах територій адміністративно-територіальних одиниць з видачею витягу, видачу довідки про наявність та розмір земельної частки (паю), видачу витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки тощо.

          Центр надання адміністративних послуг Кобеляцької райдержадміністрації знаходиться за адресою м.Кобеляки вул.Шевченка, 15/27 (приміщення райдержадміністрації, перший поверх, кабінет №8); телефон/факс: 3-23-33; електронна дреса: [email protected]. Графік роботи: понеділок, середа  – з 8.00 до 17.15; вівторок, четвер – з 8.00 до 20.00; п’ятниця, субота – з 8.00 до 16.00; без перерви на обід, вихідний день – неділя.

За матеріалами Кобеляцької міської ради

Перейти до вмісту