Ви тут:

У Кременчуцькій колонії запрацювала майстерня Діда Мороза

IMG_1819

В Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області днями відкрила свої двері майстерня Діда Мороза. Для вихованців провели майстер-клас фахівці з образотворчого мистецтва – кременчуцькі художниці Надія Шацило та Тетяна Яворська.

Як повідомили в прес-службі управління Державної пенітенціарної службиvУкраїни в Полтавській області лічені дні залишились до Новорічних свят. Більшість вихованців перебувають у постійному творчому пошуку, готуються гідно зустріти свята. Виготовляються прикраси на ялинку та святкові зали в майстерні Діда Мороза. Чи можна уявити свято Миколая і Новий рік без сніжинок? Неймовірна краса народилася в руках вихованців! Цьогорічні прикраси хлопці зробили в білих кольорах, бо це колір зими. Паперова пластика захопила юнаків, вона надає необмежені можливості для творчості.

Допомогти хлопцям творити дива до установи завітали міські художниці – Надія Шацило та Тетяна Яворська. Майстрині провели майстер-клас для вихованців та відкрили виставку дитячих робіт мистецької творчості «Світ очима дітей».

IMG_1811

Перейти до вмісту