Ви тут:

У Кременчуцькій колонії провели спортивне свято

IMG_1771Днями в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області пройшли спортивно-масові змагання під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я».

Про це повідомили в прес-службі управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

Спортивне свято організували за ініціативи голови Крюківського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олега Медведенка з метою залучення підлітків до систематичних занять фізичною культурою, формування основ здорового способу життя та організації фізично-активного дозвілля юнаків.

Змагання проводились між двома відділеннями вихованців у 4-х видах спорту: підтягування на перекладині, віджимання від полу, штовхання гирі та настільного тенісу.

У напруженій боротьбі визначили найкращих спортсменів, яких нагородили почесними грамотами. Всі учасники змагань отримали в подарунок солодощі.

Приємною та довгоочікуваною несподіванкою для хлопців стало знайомство з керівником громадської молодіжної організації «Єдність» В’ячеславом Гаркавенко та спортсменами: Віктором Халявським і Євгенієм Христенко. Перед юнаками спортсмени по черзі демонстрували оригінальні елементи стрит-воркауту на перекладині й турніку. Здавалося, що хлопці роблять неймовірне.

– Насправді таких успіхів можна досягти завдяки наполегливим щоденним тренуванням і, що важливо, веденню здорового способу життя і збереженню духовного здоров’я, – зазначив В’ячеслав Гаркавенко.

Вихованці теж могли продемонструвати свої вміння, силу, міць, витривалість і отримати поради досвідчених воркаутерів. Багатьох хлопців колонії зустріч із досвідченими спортсменами не залишила байдужою.

IMG_1768

Перейти до вмісту