Ви тут:

У Кременчуці затримали групу крадіїв

У ході проведення оперативних заходів співробітники Кременчуцького міського відділу затримали групу молодиків, які протягом останнього місяця скоїли близько десяти крадіжок на території міста Кременчук. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

22 та 23-річний кременчужани разом відбували покарання в місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок. Повернувшись до міста обоє оселилися на мікрорайоні Молодіжний, де здебільшого і скоювали свої злочинні діяння.

Шляхом пошкодження (ривка) вхідних металопластикових дверей, вони потрапляли до крамниць, аптек, торгівельних кіосків. До рук крадіїв потрапляли одяг, засоби особистої гігієни, побутова хімія, дитяче харчування, ліки тощо.

Викрадене збували на ринках Кременчука. Частково правоохоронці вилучили викрадені речі за місцем мешкання затриманих. Загальна сума збитків становить близько десяти тисяч гривень.

За даним фактом триває кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Перейти до вмісту