Ви тут:

У книзі про талановитих дітей Полтавщини є розповідь про гребінчанку

У книзі про талановитих дітей Полтавщини є розповідь про гребінчанку Валерію Курочку із Сліпорід-Іванівки. Книга вийде у лютому 2015 року, пише grebenka.com.

Село Сліпорід-Іванівка Гребінківського району може пишатись своєю юною мешканкою Валерією, як талановитою особистістю, що має визначні творчі здібності.

Дівчинка народилась 4 січня 2000р. і нині відмінно навчається в 9 класі місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вона отримала грамоти з відзнакою за всі роки навчання, не раз показувала добрий результат конкурсу «Кенгуру».

Валерія з 6 років навчається в Гребінківській ДМШ по класу бандури. Вона є переможницею обласного конкурсу «Юний віртуоз Полтавщини» в номінації «Бандура: бандурист – інструменталіст»: у 2013р. посіла III місце, а в 2014р. – II місце.

Також дівчинка співає у вокальному ансамблі «Джерельце» під керівництвом Н.О.Гринь. Колектив багато разів стзвав призером різних конкурсів, виборов Гран -прі обласного конкурсу «Музичний калейдоскоп» у 2012 та 2014 рр.

Як учасниця тріо, у 2014р. Валерія стала лауреатом І премії Всеукраїнського телевізійного конкурсу «Соловейко України». Батьки люблять свою дитину і зичать їй успіху на творчому шляху.

Перейти до вмісту