Що приготувати на новорічний стіл 2015 року
Новорічне меню 2015 потрібно планувати з урахуванням того, що наступаючий рік – рік Кози, тобто потрібно виходити з того, що любить цятварина. Коза найбільше любить свіжі овочі і фрукти, зелень. Тому новорічне меню 2015, рекомендують складати, враховуючи це. Також страви повинні бути яскравими і барвистими, щоб сподобалося козі. Тоді й рік складеться вдало.
Які страви можна приготувати на новорічне меню 2015.
Вартопочати з холодних закусок.
Традиційно на стіл ставлять бутерброди. Їх можна зробити з тих продуктів, які вам найбільше подобаються, але найголовніше в них, вони повинні бути красиво прикрашені зеленню.
Також на стіл подають яскраві і барвисті канапе, в які ви можете скласти з корнішонів і грибів.
Салати в новорічному меню повинні бути не змішаними, а красиво викладеними з різних компонентів на одному блюді, які вже можна поєднати на столі. Підійдуть листкові салати з великим вмістом овочів. Не обов’язково, щоб на столі все було вегетаріанське, доречно буде подати фаршировану рибу, холодець з риби, запечене м’ясо, фаршировану качка чи курку.
Не погано підійде кролик з овочами. Новорічне меню 2015 – це меню, в якому багато десертів зі свіжих фруктів. Сюди підійдуть і апельсини, банани, яблука. Лимон можна поставити не тільки як закуску, але і прикрасити їм рибні та м’ясні страви. З усього різноманіття страв, кожна господиня зможе вибрати ті страви, які порадують її сім’ю.
Найголовніше, щоб ви не приготували, процес готування і накривання на стіл повинен бути розміреним і спокійним. Кози не люблять метушні і шуму. І не забудьте поставити на стіл символ 2015 року – дерев’яну козу.
За матеріалами інтернет видань.