Ви тут:

Рік дерев’яної Кози: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2015 рік

141204122315

Наступний рік синьої дерев’яної Кози принесе людству позитивні зміни. Кожному, хто бажає внести у своє життя новизну або кардинально все змінити, Коза дасть безліч можливостей, – повідомляє ТСН.

Небесні світила обіцяють, що 2015 рік буде новою сторінкою в житті тих, хто відкритий до всього нового і готовий розвиватися. Астрологи кажуть, що цей рік буде відмінним часом, щоб спробувати щось нове, чи то екстремальний спорт, навчально-освітні програми або екзотична кухня. Важливо лише одне – не боятися відкривати світ навколо себе.

Овен

В наступному році астрологи Овнам радять з обережністю ставитися до своєї кар’єри і соціального статусу. У представників цього знака буде достатньо можливостей привнести в своє життя необхідні зміни. Удача буде супроводжувати Овнів до серпня. Крім того, їм може пощастити в любові. Овни можуть закохатися і з допомогою цього домогтися успіху. Так що в любовних справах відкриються широкі перспективи. У 2015 році Овни будуть схильні до відпочинку, задоволень, отримання насолоди від життя, тому будуть вести себе ще веселіше, грайливіше і романтичніше. Небесні світила пророкують, що представникам цього знаку вистачить мужності, щоб бути самими собою. Крім того, Овни можуть очікувати поліпшень умов праці і робочої атмосфери. У разі, якщо представники цього знака були не зовсім задоволені своєю роботою, то в останні місяці 2015 року у них буде можливість переглянути свою позицію: робота вже не буде здаватися такою поганою, як раніше відкриються нові позитивні сторони.

Телець

Наступаючий 2015 рік для Тельців стане переломним періодом, який звільнить від минулого і відкриє двері в майбутнє. Астрологи кажуть про різкі зміни в кар’єрі Тельців – деякі навіть зважаться на освоєння нової професії. Одиноким ж Тельцям варто звернути особливу увагу на свое дружнє коло спілкування, де, швидше за все, їх чекає доля. Зазначимо, що стосунки, зав’язані в 2015 році, для Тельців можуть бути особливо романтичними. Однак зірки застерігають Тельців від оформлення кредитів, боргів та інших особистих операцій з чужими грошима. У професійному житті Тельців багато чого буде залежати від того, наскільки швидко вони зможуть реагувати на мінливу ситуацію на роботі. Зірки кажуть, що хтось опуститься на кілька ступіней нижче по кар’єрних сходах. Тельцям, які працюють у великих компаніях, влітку варто скористатися допомогою друзів або сім’ї.

Близнюки

Початок 2015 року стане для Близнюків періодом розумової та інтелектуальної експансивності. Представникам цього знаку буде властиво мислити позитивно, а навколишній світ подарує можливості дізнатися нове. Близнюкам нададуться можливості познайомитися з новими людьми і завести нових друзів. Небесні світила пророкують, що всі їхні ідеї будуть позитивно сприйняті оточуючими. У Близнюків в наступному році можуть значно покращати відносини з родичами і сусідами. Щодо подорожей, то у Близнюків буде виникати більше можливостей, ніж зазвичай. Зірки радять Близнюкам приділити більше уваги своєму тілу і бути особливо акуратними з шкідливими звичками, які можуть надати дуже поганий вплив на здоров’я. Зазначимо, що перша половина року Кози може бути сприятливим періодом для покупки автомобіля.

Рак

Життя Раків у 2015 році буде насиченим на різноманітні події. Астрологи кажуть, що найбільш актуальною буде тема взаємодії роботи та особистого життя, а самотніх Раків чекає пристрасна закоханість, яка може перерости в серйозні стосунки. Службовий роман зі старшою людиною може стати головною подією року в життя самотніх Раків. Жінки-Раки захочуть відчути себе “як за кам’яною стіною” з новим коханим. Перша половина року стане одним з найбільш вдалих періодів за останні десятиліття у фінансовій сфері. Представників цього знаку по достоїнству оцінять на роботі, роботодавці порадують підвищенням зарплати. Також цілком можливий кар’єрний ріст. Однак Ракам не варто розраховувати на швидкий успіх. Астрологи радять крок за кроком вибудовувати свої плани і приділяти достатньо часу на налагодження контактів з партнерами.

Лев

У 2015 році Левам доведеться навчитися терпінню по відношенню людей, які їх оточують. Представникам цього знаку варто звернути увагу на можливу боротьбу за владу, ревнощі, інтриги, зраду або навіть маніпуляції на роботі. У прийдешньому році Левів чекає величезна кількість уваги з боку протилежної статі. Перша половина року – час, сприятливий для зачаття дитини, налагодження стосунків з дітьми. Зірки радять Левам давати дітям більше самостійності і не дратуватися по дрібницях. Левам у наступному році потрібно ретельніше поставитися до сплати рахунків і податків. Фінансову вигоду вони зможуть отримати з роботи у галузі духовності, інтуїції, уяви, благодійних акцій. Зірки попереджають, що робота з Левами буде непростим випробуванням і для оточуючих, оскільки їм властиво зайняти домінуючу владну позицію та відмовлятися від співпраці.

Діва

Наступаючий рік стане для Дів часом духовного переродження, яке буде пов’язане з ніжною любов’ю. Представники даного знаку в рік дерев’яної Кози переглянуть свої погляди на світ і відносини, стануть більш романтичними і чуттєвими. 2015 рік може початися зі пристрасної закоханості, яку вони захочуть зберегти в таємниці. Одинокі Діви задумаються про шлюб. Ті, хто перебуває у тривалих відносинах, побачать з боку коханої людини щиру турботу і тепло. Деякі Діви вирішать організувати або продовжать розвиток сімейного бізнесу. Астрологи рекомендують планувати запуск нової справи на липень або осінь. Літо також може принести підвищення в посаді. У цьому допоможуть рекомендації колег, тому важливо підтримувати з ними добрі приятельські стосунки. На жаль, в 2015 році Діви можуть зустріти труднощі та обмеження, пов’язані з їх подорожами, поїздками, транспортом.

Терези

У рік дерев’яної Кози багато Терезів відчують необхідність змінити свою звичайну поведінку і стануть щирими та відкритими до навколишнього світу. Однак їм захочеться “почистити” звичне коло спілкування від зайвих людей. “Другі половинки” для Терезів відкриються з нової сторони. Астрологи кажуть, що несподіванки в особистому житті змусять представників цього знаку переглянути своє ставлення до сім’ї, відкинути якісь застарілі сімейні підвалини. Зірки пророкують, що з січня по березень Терези можуть сподіватися на фінансову допомогу від партнера. Квітень – найбільш сприятливий час у році для спільних покупок або капіталовкладень. Осінь і зима пройдуть без сюрпризів у фінансовому плані. Для Терезів відносини в 2015 році вийдуть на перший план, а кар’єрні устремління трохи відійдуть у тінь. У наступному році вони будуть шукати емоційного задоволення від роботи і можливості творчої реалізації, а не високого статусу або хорошого заробітку.

Скорпіон

Перші шість місяців 2015 року будуть піком для честолюбних устремлінь Скорпіонів. Багато зважаться втілити в життя творчі задуми, оригінальні бізнес-проекти. Астрологи рекомендують час з січня до квітня витратити на ретельне планування, завершення минулих справ. У 2015 багато Скорпіонів візьмуть на себе роль лідера. У другій половині року у Скорпіонів з’явиться можливість очолити неформальне товариство. Скорпіони будуть користуватися величезною популярністю у протилежної статі, оскільки стануть більш романтичними і чутливими. Астрологи кажуть, що в серпні і вересні з’явиться можливість завершити важливі справи, пов’язані з сім’єю і домом, які відкладали в довгий ящик через неприємні емоції. Деякі представники цього знака помириться з батьками, інші – вирішать свої житлові проблеми. Зірки обіцяють Скорпіонам один з найбільш вдалих років для кар’єрної самореалізації, особливо для тих, хто має власний бізнес.

Стрілець

У 2015 році багатьом Стрільцям пощастить реалізувати свої давні мрії і зробити довгоочікувану подорож в далекі країни. Більшу частину року настрій у представників цього зодіакального знаку буде відмінним і дрібні неприємності не зможуть вплинути на загальний позитивний настрій. Астрологи радять бути уважнішими на дорозі, причому абсолютно неважливо, пішохід Стрілець або водій. У 2015 році не багато Стрільців будуть прагнути змінити місце роботи, адже їх влаштовують відносини у своєму рідному колективі і спокійний робочий темп. Рік Кози буде насиченим для тих, хто шукає кохання. Рік буде багатим на перспективні знайомства з представниками протилежної статі. Астрологи кажуть, що навесні є шанс познайомитися і зав’язати стосунки з дуже забезпеченою людиною. Людям, народженим під цим зодіакальним знаком, які відчувають проблеми з ендокринною системою або з шлунком, слід бути уважнішими до свого здоров’я в період з березня по червень.

Козеріг

Рік синьої дерев’яної Кози буде наповнений для Козерогів містикою і загадковістю. Козероги зіткнуться з необхідністю стримати заради близьких людей властиві їм впертість і категоричність. Деякі відносини розпадуться, але народжені під цим знаком точно не залишаться без пар. У першій половині року можливий роман з таємничою людиною. У 2015 році зірки застерігають Козерогів від іноді властивої їм скупості. Зараз важливо навчитися ділитися ресурсами з іншими. У рік Кози Козероги захочуть отримати максимум самостійності в кар’єрі, деякі зацікавляться роботою вдома або купівлею бізнесу, яким можна керувати дистанційно.

Водолій

Рік Кози ідеально підходить для всіх починань Водолія. Починаючи з січня 2015 року жінкам, які народилися під цим знаком, захочеться змінити імідж, хтось займеться удосконаленням своєї фігури, інші сядуть на дієту. Водоліям у рік Кози належить працювати не на тій посаді, про яку вони мріяли. Однак у березні і квітні будуть відбуватися серйозні зміни на роботі. З колегами складуться непрості відносини. У перший місяць року особисте життя Водоліїв буде пов’язане з колишніми коханими. Хтось повернеться до колишнього партнера, інші поставлять крапку у відносинах. У лютому зірки радять не починати нових романів. Астрологи остерігають Водоліїв від самолікування і перевантаження свого організму.

Риби

 2015 роки буде для Риб дуже насиченим, особливо це стосується кар’єри і особистого життя. Представникам цього знаку вдасться потрапити в струмінь” і відчути себе у рідній стихії: їх романтичність і творчі здібності будуть оцінені по достоїнству. До початку лютого почуття представників цього знаку будуть дуже мінливими. Риби будуть постійно закохуватися і кожен раз по-справжньому. Така плутанина в перевагах буде властива, навіть тим, хто буде перебувати у відносинах. Багато Риб відкриють в собі бажання домогтися певного становища в суспільстві і докладуть до цього чимало зусиль. Астрологи рекомендують Рибам застосувати всю свою інтуїцію і ділову хватку для досягнення найкращого результату. Адже посилена робота над собою буде давати помітні результати. Рік Дерев’яної Кози відкриє нові перспективи – Рибам довірять керувати колективом, а також з’явиться можливість проявити свої таланти. Рік принесе підвищення по службі і фінансове благополуччя.

Перейти до вмісту