Ви тут:

Працівники Полтавської бібліотеки імені Котляревського передали бійцям теплі речі, ліки та ікони

Зимові одяг та взуття, головні убори, продукти харчування, мед, консервація, ліки – не весь перелік того, що зібрав колектив Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського для полтавських міліціонерів, які зараз беруть участь в АТО. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Директор бібліотеки Тетяна Зеленська розповіла, що її колектив одноголосно погодився допомогти полтавським бійцям. 

«До Дня працівників культури ми отримали премії, які вирішили пожертвувати на екіпіровку для полтавських бійців. До збору речей долучився весь колектив. Ми дещо купили, дещо принесли з дому. У нас жіночий колектив і ми по-материнськи прагнемо допомогти нашим бійцям, зігріти їх своїм теплом. Сподіваємося, що наша підтримка буде для вояків гарним стимулом триматися мужньо та якнайшвидше повернутися живими!», – розповіла Тетяна Іванівна.

Також Тетяна Зеленська передала бійцям спецпідрозділу «Полтава» освячені іконки, які будуть оберігати їх від лиха та зла.

Заступник начальника УМВС Полтавщини Сергій Альошкін висловив подяку працівникам бібліотеки від імені всього колективу управління за підтримку та допомогу, назвавши такий вчинок справжнім проявом патріотизму та материнської любові.

«Дякуємо всім, хто неодноразово допомагає нашим героям. Я впевнений, що в єдності ми зможемо перемогти ворога. Слава Україні!», – резюмував Сергій Альошкін.

Перейти до вмісту