Ви тут:

Понад 12 мільйонів гривень відшкодовано збитків до бюджету слідчими ГУ ДФС Полтавщини

Як повідомив в.о. начальника ГУ ДФС у Полтавській області Василь Храмова протягом січня-листопада 2014 року до слідчих підрозділів надійшло 450 заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення, з яких слідчими до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 126 повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення, з них 93 за ст.212 КК України (ухилення від сплати податків).

Всього протягом січня-листопада 2014 року слідчими розслідувалось 193 кримінальних провадження.

Із загальної кількості кримінальних проваджень, які розслідувались працівниками слідчого управління фінансових розслідувань впродовж вказаного періоду, закінчено 108 кримінальних проваджень, із яких до суду направлено 33 кримінальні провадження, в т.ч.: 18 кримінальних проваджень направлено з обвинувальним актом, 13 кримінальних проваджень направлено до суду для вирішення питання про звільнення особи від кримінальної відповідальності на підставі ч.4 ст.212 КК України, у зв’язку із повним відшкодуванням збитків під час досудового розслідування, 2 провадження направлено до суду для вирішення питання про звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із дійовим каяттям та зміною обстановки.

Збитки у кримінальних провадженнях, закінчених в період січня-листопада 2014 року, склали 15 млн. 640 тис. грн., з яких до бюджету відшкодовано понад 12 млн.грн.

ГУ ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту