Ви тут:

Полтавські даїшники нагадали дітям правила дорожньої азбуки

Напередодні зимових канікул працівники обласної ДАІ завітали до спеціалізованого навчально-виховного комплексу №45 міста Полтави. Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Полтавській області.

Аби довгоочікувані канікули для вихованців закладу пройшли вдало, вартові доріг нагадали останнім про Правила поведінки на вулицях та дорогах у зимовий період. З дітьми спілкувалася інспектор УДАІ Ірина Пилипенко.

Провівши бесіду з малечею, інспектор ДАІ завітала до актової зали навчального комплексу, де на неї чекали діти початкових класів.

Профілактичний урок був не звичайним. На ньому вихованці не тільки отримували інформацію від інспектора ДАІ, а й ділилися з нею своїми знаннями, спільно розбирали ті чи інші життєві ситуації. Набуті знання інспекторка ДАІ закріпила з дітьми під час тематичної вікторини.

Насамкінець зустрічі всі діти отримали від правоохоронців тематичну друковану продукцію, після чого усі діти із знаннями та гарним настроєм пішли до своїх класів, дякуючи працівникам міліцїі за змістовне заняття та корисну інформацію.

Перейти до вмісту