Ви тут:

Юні полтавські хокеїсти вибороли срібло на Всеукраїнському дитячому турнірі

Полтава славиться своїми спортивними досягненнями, зокрема, у жіночому хокеї на траві. Незважаючи на відсутність ігрового поля зі штучним покриттям для цього виду спорту, наші юні хокеїсти щораз досягають успіхів, практично не поступаючись чемпіонкам із Сум. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Збірна команда міста з хокею на траві дівчат 2002 року народження та молодші Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи №1 тренера-викладача Людмили Дроцької виборола срібло у суперечливих іграх, програвши лише одне очко чемпіонкам, на ХІІІ Всеукраїнському дитячому турнірі з індохокею «Сумська осінь – 2014», який проходив у місті Суми з 12 по 14 листопада 2014 року. У турнірі взяли участь команди «СВЕМА» (Шостки), «Колос» (Кіровоград), «Сумчанка», «Динаміт», «Торнадо», «Молодіжна» (усі – з Сум) та дві збірні команди міста Полтави.

У досягненні такого результату є велика заслуга тренерів ПДЮСШ №1 Людмили Дроцької та Олексія Полевого, бо саме створена в колективі атмосфера – згуртованість і дружність – та командна гра привели дівчат до срібла.

Перейти до вмісту