Ви тут:

Вивчають питання про можливість лікування важко пораненого полтавця в Литві

Важко пораненого Сергія Долгополова, який на даний час перебуває на лікуванні в Полтаві, відвідала делегація у складі із заступником начальника обласної міліції Леонідом Бобрицьким та представниками республіки Литва.

Про це повідомили в УМВС  у  Полтавській області.

Нагадаємо, що 9-го листопада на блокпосту під Дебальцевим Донецької області, під час обстрілу українських позицій Сергій втратив око та дістав низку інших серйозних поранень.

Незабаром медичні фахівці із Литви мають поспілкуватися з полтавськими лікарями та обговорити можливість надання допомоги в лікуванні та подальшій реабілітації Сергія за межами України.

З  бійцем днями спілкувалися Леонід Бобрицький, заступник начальника УМВС Полтавщини, засновник міжнародного фонду «Unija 1219» Волдімарас Ажубаліс та кандидат в почесні консули республіки Литва в Україні Петро Крайсвітній.

“За результатами зустрічі експерти розглядатимуть питання про можливість лікування важко пораненого бійця у Литовській республіці”, – наголосив Петро Крайсвітній.

У свою чергу Леонід Бобрицький відзначив, що міліцейський колектив підтримує постійний контакт з родиною пораненого бійця і схвалює ініціативу європейських благодійників.

Допомогти можете і Ви! Номер картки дружини пораненого бійця: 4405 8850 0904 2976 (ПриватБанк) Долгополова Зоя Іванівна.

Перейти до вмісту