Ви тут:

Вітали сторічну ювілярку з Тарандинців

1_343

Сьогодні святкує свій сторічний ювілей жителька села Тарандинці, Лубенського району Іваненко Катерина Федорівна.

Привітати ювілярку із цією датою завітали начальник управління праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Ісаєнко, директор Територіального центру соціального обслуговування рейдержадміністрації Наталія Хомкіна, сільський голова Тетяна Галета, секретар сільської ради Людмила Демченко, голова первинної ветеранської організації Борис Селюк, повідомили в Лубенській РДА.

Представники району вручили довгожительці вітальні листи від Полтавської обласної державної адміністрації та голови райдержадміністрації Романа Сидоренка, квіти і грошову допомогу.

Народилася ювілярка 21 листопада 1914 року в селі Тарандинці, де вийшла заміж, народила і виховала сина та двох доньок. До 76 років Катерина Федорівна працювала в місцевому колгоспі дояркою, свинаркою, кухарем. На всіх ділянках роботи відзначалась високою працездатністтю, добросовісним ставленням до роботи, відповідальністю за доручену справу. Пам’ятає події громадянської війни, пережила голодомор 1933-го року, голод 1946-1947 років та Велику Вітчизняну  війну 1941-1945 років. Катерина Федорівна – учасник війни. Нелегке життя довелося прожити ювілярці, та ні про що вона не шкодує. Душу ювілярці зігріває турбота і радість за чотирьох онуків, чотирьох правнуків та двох праправнуків.  На даний час проживає сама, але за нею постійно доглядає онук Олександр Федін з дружиною Тетяною.

Наталія Ісаєнко, Наталія Хомкіна та Тетяна Галета побажали ювілярці здоровя, щастя і добра, висловили найщиріші слова вдячності за прожиті роки і життєвий досвід.

Перейти до вмісту