Ви тут:

Учені назвали 5 продуктів для тих, хто завжди хоче їсти

Вчені назвали 5 продуктів для тих, хто завжди хоче їсти

У багатьох людей є постійне бажання що-небудь з’їсти. Це говорить про те, що свій апетит треба вміти контролювати, пише cikavosti.com.

Дослідження, проведені вченими, дали можливість виділити 5 найкорисніших продуктів, що не роблять на тіло великого шкідливого впливу, і водночас, втамовують голод. На думку дієтологів, безперервні думки про їжу, свідчать про нестачу деяких речовин в організмі людини. Фахівці відзначають, що є продукти, які допомагають контролювати апетит.

Такі продукти харчування знижують надмірно активне виробництво гормонів, які відповідають за відчуття голоду. До того ж, така їжа може заспокоювати і підтримати тіло в тонусі, не додаючи при цьому зайвої ваги. Як зазначають медики, в список цих продуктів в обов’язковому порядку входять водорості, малина, фісташки, боби і яйця. Дієтологи вважають, що саме п’ятірка цих продуктів позбавить людей від постійного бажання щось їсти. Результати дослідження показують, що людина, вживаючи таку їжу, відчуває почуття ситості протягом тривалого часу.

У ході експериментів, які проводилися групою вчених, було зафіксовано, що люди, які страждають від ожиріння, набагато швидше скидають зайву вагу, вживаючи водорості і боби. Яйця це ідеальний джерело легкозасвоюваного білка. До складу фісташок входить велика кількість корисних мікроелементів, а в малині міститься високий рівень клітковини.

Перейти до вмісту