Ви тут:

У Миргороді визначили переможців конкурсу “Шукаємо таланти”

Традиційно восени в Миргородській гімназії ім.Т. Г. Шевченка стартує конкурсна програма “Шукаємо таланти”. Учні всіх класів середньої та старшої ланки взяли активну участь у конкурсі і мали змогу показати свої таланти. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

За результатами конкурсу серед 5-6 класів у номінації “Пісня” І місце виборола учениця 5-А класу Дишлева Еля, ІІ місце – учениця 5-А класу Сіренко Катерина, ІІІ місце розділили між собою учениця 5-В класу Полянська Валерія та учениця 6-Б класу Гармаш Марія. Серед 7-8 класів у номінації “Пісня” І місце розділили учениця 8-В класу Зозуліна Тетяна та учениці 7-А класу Помарнацька Карина, Шевченко Дарина, Богиня Валерія та Абхайрова Марія; ІІ місце посіла учениця 7-А класу Хмеленко Влада, ІІІ місце – учениця 8-А класу Скляр Марина.

У номінації “Танок” І місце – учениця 8-Б класу Бондаренко Карина, ІІ місце – учениці 7-Б класу Сухенко Аліна, Перевозчикова Карина, Смородська Дарина, ІІІ місце – учениці 8-А класу Ночна Карина та Бутко Наталія. Серед 9-11 класів усі учасники отримали І місце: дует учениць 10-Б класу Хоменко Марії та Дородної Анастасії, ірландський танок від учениці 10-Б класу Овлах Ангеліни, гурт “I con fly”, до складу якого входять учень 10-А класу Пилипенко Антон, учень 10-Б класу Принципал Ігор та учениця 11-А класу Шевченко Марина.

Перейти до вмісту