Ви тут:
Оголошення Полтавщина 

У Кременчуці зупинять рух автотранспорту та тролейбусів на маршруті №3

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Кременчуцької міської ради було прийнято рішення «Про тимчасове закриття руху автотранспорту по вул. Пролетарській на ділянці від вул. Жовтнева до вул. Леніна в м. Кременчуці»,  яке триватиме у період  із 24 листопада до 3 грудня 2014 року. Перекриття вищезазначеної  ділянки дороги пов’язане з реконструкцією безнапірного каналізаційного колектора діаметром 200 м. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Як повідомляють у відділі транспорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, на період проведення цих  ремонтних робіт до схем руху пасажирського автомобільного транспорту вносяться тимчасові зміни. Отже, з понеділка 24 листопада план об’їзду ділянки автомобільної дороги  від вул. Жовтнева до вул. Леніна буде наступним:

– для легкових автомобілів, які рухаються по вул. Пролетарській (до Жовтневої і на право) ;

– для пасажирського транспорту, який рухається по вул. Пролетарській з мосту (вул. Пролетарська, вул. Леніна, вул. Шевченка, вул. Жовтнева,           вул. Пролетарська);

– для пасажирського транспорту, який рухається по вул. Пролетарській з артскладів (вул. Пролетарська, вул. Красіна, вул. Перемоги, вул. Першот-равнева, вул. Пролетарська);

– для пасажирського транспорту, який рухається по вул. Жовтневій в бік центру (вул. Жовтнева, вул. Перемоги, вул. Першотравнева, вул. Пролетарська).

Також у відділі транспорту виконавчого комітету міської ради повідомляють, що  в період із 24 листопада до 3 грудня 2014 року через реконструкцію безнапірного каналізаційного колектора рух тролейбусів по маршруту № 3 буде тимчасово припинено.

Перейти до вмісту