Ви тут:

Сили і засоби для захисту держави у нас є – Президент Порошенко

Сьогодні українське військо здатне й готове захистити кордони нашої держави, заявив Президент України Петро Порошенко на нараді з керівниками силових відомств.

“Жодних підстав для того, щоб піддаватися паніці, не існує. Нами розроблені і за останні 2 місяці втілені в життя серйозні кроки з підготовки наших Збройних Сил, інших підрозділів для захисту України”, – сказав Глава держави. Повідомляє прес-служба Президента України.

“Якщо події почнуть розгортатися всупереч Мирному плану, то українські Збройні Сили сьогодні готові й здатні дати відсіч”, – наголосив Президент.

Він підкреслив, що Україна завжди відстоювала позицію мирного врегулювання ситуації на Донбасі й доклала максимум зусиль для того, щоб не допустити ескалації. “Ми бачимо вирішення питання окремих районів Донецької і Луганської областей виключно політичним, мирним шляхом. Але сили і засоби для того, щоб захистити державу, в нас на сьогоднішній день є. Порох треба тримати сухим”, – наголосив Глава держави.

За словами Петра Порошенка, для забезпечення потреб військових вітчизняна економіка працює зараз за принципом “все для фронту, все для перемоги”. За останній період, зазначив він, було докладено значних зусиль для посилення та дооснащення військових у зоні АТО.

Перейти до вмісту