Refresh

This website np.pl.ua/2014/11/prezentuvaly-zbirku-poezij-lubentsya-yakyj-zahynuv-v-ato/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:

Презентували збірку поезій лубенця, який загинув в АТО

4 img_0866

У Лубенські й спеціалізованій школі № 6 презентували збірку поезій “Душа перелита у слово”  Владислава Бєлоруса, який героїчно загинув  під час виконання військового обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни. Юнаку було 21 рік.

Як повідомили в Лубенській міській раді, до збірки увійшли 65 віршів.

Своїми враженнями від того, як тривала робота над створенням збірки віршів Владислава Бєлоруса, поділилася Анастасія Ляшенко, яка була її коректором. Вона зазначила, що збірка вийшла за фінансової підтримки народного депутата України минулого скликання Володимира Пилипенка, та те, що видана книга є гідною даниною пам’яті  загиблого героя.

Учасники заходу вшанували пам’ять Владислава Бєлоруса та всіх загиблих в зоні  проведення АТО.

Днем раніше, 24 листопада, в день народження Владислава відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на будівлі спеціалізованої школи № 6 на честь героя.

12 memor_doshka 10

Перейти до вмісту