Ви тут:

Полтавці передали на передову 20 тонн вантажу

Полтавські волонтери ГО “Вільні люди” та підприємці зібрали гуманітарну допомогу для військовослужбовців, які служать на передовій у зоні проведення антитерористичної операції.
Вони передали для бійців, які несуть службу на підступах до Донецького аеропорту, Горлівці, інших районах Донецької та Луганської оюбластей 10 тонн пелетів, теплі речі, свинину,  дрова, консерви, картоплю, яблука, балаклави, берці.

“Цю добровільну ініціативу зі збору допомоги активно підтримують всі наші небайдужі земляки.  Ми з’ясували, що саме їм необхідно, та долучилися до збору. Пелети нам  безкоштовно надало ТОВ “Полтава Сад”, картоплю передали з Козельщинського та Карліваськог районів, овочі з Сумщини. Волонтерки напекли пиріжків, фермери забили 3 свині”, – розповів директор представництва ТОВ НВФ “агро світ”, Володимр Пілат.
 Підприємець зазначив, потрібно аби ті хто має великий бізнес більше надавали допомоги. Небайдужі люди допомагають хто чи може, однак нині люди стали допомагати менше.
Допомогу волонтери в зону АТО возять двічі на тиждень протягом 7 місяців. Довозять її до штабу АТО. Далі забезпечать доставку гуманітарної допомоги до місця призначення військові. Активісти кажуть,  що  це не останній вантаж допомоги. Наступного тижня відправлять засоби гігієни, овочі, тушківку, консервацію та теплі речі бійцям в Маріуполь.

Перейти до вмісту