Ви тут:

Полтавський спортсмен Ашот Хачатурян стане членом збірної України з кікбоксингу

У наступному році полтавський спортсмен Ашот Хачатурян, який нещодавно став чемпіоном світу, буде членом збірної України з кікбоксингу. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції в ОКІА «Новини Полтавщини» повідомив Президент Всеукраїнської кікбоксерської асоціації WKA Артур Марабян.

«Підготовка до змагань, які відбулися в Італії проходила досить інтенсивно. Ашот був добре підготований і морально і фізично. Він дуже добре виступив, я задоволений. Виступи були різної складності, Ашот продемонстрував стійкість характеру та силу духу. Він достойно показав себе на змаганнях. Мені дуже приємно, що у Полтаві є такі сильні спортсмени, як Ашот. А уже наступного року Ашот Хачатурян ввійде до складу збірної України з кікбоксингу, це велика заслуга», – зазначив він.

За словами Президента Всеукраїнської кікбоксерської асоціації WKA Артура Марабяна, Ашот Хачатурян – гарний приклад для наслідування, як для вірменських, так і для українських, дітей. 

«Спортом я займаюся близько 16 років. А саме кікбоксингом 7 років. Для мене це був четвертий чемпіонат світу, він один із найкращих. Я дуже відповідально до нього готувався. В Італії було багато глядачів, вболівальників, і я відчував надзвичайну підтримку глядачів», – розповів Хачатурян.

Від усієї вірменської громади батькам та тренеру Ашота, подякував голова громадської організації «Урарту» Геннадій Агаджанян.

Перейти до вмісту