Ви тут:

«Полтава співає – Кобзон “відпочиває”» – так полтавці прощалися з виконавцем гімну Полтави

16 листопада ініціативна група полтавців організувала збір підписів на підтримку позбавлення Кобзона звання почесного громадянина Полтави.

З 11-ої ранку та до 6-ої години вечора на площі перед облдержадміністрацією працювали волонтери, які закликали людей поставити свій підпис під зверненням до міської влади, а також долучитися до збору коштів на АТО. Абсолютна більшість полтавців не проходила повз та підтримувала ініціативу. Як свідчать організатори, приблизно 90% тих, хто цілеспрямовано чи випадково опинилися в цей час на площі перед ОДА, підписували звернення.

Протягом 7 годин «дійство» супроводжували записи українських пісень

Бійці батальйону «Лтава» здійснювали охорону та записували бажаючих вступити до їх лав.

Підтримав ініціативу і Полтавський Автомайдан, представники якого також долучилися до справи.

Загалом волонтерами Полтавського Батальйону Небайдужих та Полтавського волонтерського корпусу Патріотів України, як повідомила Тетяна Рожкова, було зібрано 4044 гривні на допомогу українським захисникам. І навіть значне похолодання не завадило зібрати майже 400 підписів на підтримку звернення з приводу Кобзона.

Закінчилася семигодинна програма патріотичним фаєр-шоу від дівчат з гурту «Indigo».

А прощальною нотою стало виконання переробленої організаторами пісні за мотивами відомої олімпійської «До свиданья, Кобзон, до свидания!».

Збір підписів триватиме ще принаймні 4 дні. Бажаючі можуть підійти самі до 101 кімнати ОДА і також долучитися до даної ініціативи.

Перейти до вмісту