Ви тут:

На Полтавщині затримали викрадача газоконденсату

8,5 тон газоконденсату виявили працівники сектору карного розшуку Полтавського райвідділу міліції спільно з працівниками Управління карного розшуку УМВС України в Полтавській області під час затримання вантажного автомобіля з напівпричепом для перевезення паливно-мастильних матеріалів. Автомобіль затримали 30 жовтня в селі Бугаївка Полтавського району. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Полтавського райвідділу Віталія Голтвянського, під час огляду даного напівпричепа виявлено виведений шланг, який вів до подвір’я одного з будинків в селі Бугаївка. Також в цьому подвір’ї оперативники виявили наповнені газоконденсатом ємності.

«В ході перевірки була встановлена особа господаря подвір’я, де знаходились ємності. Ним виявився 34-річний працівник одного із підприємств, мешканець Полтавського району, який з 20 по 30 жовтня, користуючись своїм службовим становищем, вчиняв крадіжки газоконденсату з території газового підприємства. Викрадений газоконденсат зловмисник перевозив додому власним автомобілем, а під час його продажу був затриманий правоохоронцями» – повідомив Віталій Сергійович.

Наразі чоловік затриманий. Його дії кваліфіковані за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Перейти до вмісту