Ви тут:

На Полтавщині визначили райони для участі у третій фазі Проекту ЄС/ПРООН “Місцевій розвиток орієнтований на громаду”

Відбулася скайп-конференція з відбору районів Полтавської області для участі у третій фазі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» за участі Старшого програмного менеджера ПРООН в Україні пані Оксани Ремиги, міжнародного менеджера проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» пана Джейсінгха Саха, першого заступника голови Полтавської ОДА Олега Пругла, виконуючого обов’язки голови Полтавської обласної ради, заступника голови Полтавської обласної ради Володимира Марченка, в.о. директора Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації, координатора Проекту Дмитра Орлова. Про це повідомили у Полтавській ОДА.

У ході наради проаналізували хід впровадження Проекту на Полтавщині та підвели підсумки результатів проектної діяльності в першій та другій фазах Проекту впродовж 2008-2014 років.

Учасники наради розглянули пропозиції щодо участі у третій фазі Проекту від 18 районів: Чорнухинський, Лохвицький, Гадяцький, Шишацький, Козельщинський, Котелевський, Чутівський, Кобеляцький, Полтавський, Семенівський, Глобинський, Решетилівський, Великобагачанський, Пирятинський, Оржицький, Зіньківський, Карлівський, Кременчуцький.

Спільним рішенням заснованим на методиці оцінки та відбору районів Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», а також рейтингу  проведеному у центральному офісі Проекту,що включає в тому числі оцінку наявного потенціалу та готовності до співфінансування пропозицій громад  визначено 8 районів, на території яких буде реалізовано ініціативи громад в рамках Проекту:

Лохвицький,

Шишацький,

Козельщинський,

Чутівський,

Пирятинський,

Оржицький,

Зіньківський,

Кременчуцький.

Окрім цього визначено шість резервних районів: Полтавський, Великобагачанський, Карлівський, Чорнухинський, Котелевський, Семенівський.

Перейти до вмісту